Sagt om Filip

”I teknikens framsteg behövs de som arbetar för och med människor och vår potential, Filip är en sådan!”

Per Holknekt

Föreläsaren

”Filip Reineby är Sveriges nästa stora talare! Jag själv har varit och lyssnat på en massa föreläsningar om retorik och att hålla tal, men din föreläsning var den bästa jag varit på hittills! Du gav en ny vinkel till det hela och gjorde det hela fantastik givande och intressant!”

”Filip är en inspirerande och personlig föreläsare som sår frön hos våra elever och personal om vad mobbing påverkar och gör med den som blir drabbad, om hur snällhet och ditt eget förhållningssätt kan ta dig till dina drömmar.”

”Lika nyttigt för föreläsaren att höra som för den ovana talaren. Tio-sekunders-pitchen kommer flera personer i vårt säljteam använda sig av och de kommer med stor säkerhet gynna deras presentationer av sig själva”

”Om tio är det bästa – 10! Jag tror och hoppas vi kommer se mer av honom i framtiden!”

7F066596-A2CF-4DB1-A235-28CF542B0FC7

”Filip är en engagerad och entusiastisk föreläsare som på ett positivt och livsbejakande sätt visar att du kan lyckas med det du drömmer om och att ditt eget förhållningssätt är avgörande för din utveckling”

Coachen

” I ett coachningmöte delade Filip med sig av sina erfarenheter och tips om att hantera stamning och gav även råd om hur man kan ändra sin egen inställning till att leva med stamning. Ovärderligt och en oerhört generös gest! Jag ser fram emot att gå på en av dina föreläsningar inom en snar framtid, du har inspirerat mig att föra välviljan vidare, tack Filip!”

” En energiboost! Filip har med en järnvilja och mycket energi de senaste året lyckats bemästra sitt talhandikapp och är idag en fullfjädrad retoriker – jag är imponerad. Filips kunskaper och smittande energi är fantastisk och jag rekommenderar verkligen alla som vill utveckla sin retoriska förmåga och sitt kommunikativa ledarskap att engagera Filip och låta sig inspireras.”

– VD Webropol

”Jag vände mig till Filip om hjälp för min son (14år) som stammar. Han peppade min sons självförtroende att våga gå på sin första arbetsintervju inför sommarjobb. Detta var verkligen guld värt för oss! Utan Filips hjälp hade han inte gått på intervjun.”

”Filip är uppmärksam, lyhörd och strukturerad i sitt sätt att identifiera behov och tips som kan förbättra både det stora och det mer detaljrika i mina muntliga framföranden.”

– HR Generalist Metrolit Byggnads AB

Moderatorn

”Vi anlitade Filip för att vara moderator på #socialamedierdagen i Örebro. Jag hade endast följt Filip på LinkedIn innan vårt första möte men slogs av en professionalism och en hunger som passade vår team set-up för dagen. Filip klev in i vår projektgrupp och tog en självklar plats i teamet där han alltid ställde upp, gjorde det lilla extra, verkligen satte sig in i vår brief och toklevererade i allt han gjorde. Vi var så otroligt nöjda med hans deltagande och hur han klev på scenen på vår stora dag och verkligen ägde den! Han fick otroligt fina omdömen av våra deltagare och vi kunde inte annat än hålla med. Om du vill ha en engagerad, hängiven, tillgänglig, proffsig, kommunikativ moderator som tar in alla i publiken så är Filip personen du ska kroka arm med. Det kommer vi göra – IGEN!”

– Tina Lindahl, influencer

”Påläst, imponerande och så modig! Om jag tycker något känns utmanande i framtiden så kommer jag tänka på honom för att få styrka, väldigt bra moderator!

”Vi anlitade Filip efter att ha sett honom live och kände direkt att det var honom vi skulle ha som moderator på vår bostadspolitiska debatt på Örebro Universitet.

Filip axlade snabbt uppgiften och levererade med bravur i den heta debatten som pågick. Han har ett genuint uttryck, engagemang och och det är lätt att följa Filip i hans sätt att leda. Han arbetade dessutom väldigt smidigt digitalt med att ta in frågor från publiken. Panelen kändes trygg i hans ledning.

Vi kan varmt rekommendera Filip som moderator till andra.”

– Jessica Collin, kommunikatör Hyresgästföreningen region Mitt2

”Han var duktig på att ge talarna ungefär lika mycket tid vardera (när flera var på scen samtidigt) och att ha ett trevligt, personligt tilltal till åhörarna – där han inte framhävde sig själv utan fokuserade just på dagens talare.”

”Otroligt duktigt med att fånga detaljer och ställa rätt frågor och hålla oss alla informerade om vad som skulle hända under dagen, han gjorde verkligen oss delaktiga. Kan varmt rekommendera honom till flera moderatorsuppdrag.

”Tydlig, men också lättsam. Bjöd på sig själv.”

”Påläst kille, suveränt bra!”

Finalisten i #Unionenpitch

”Jag älskar Filips humanperspektiv. Människor kan så mycket mer än de tror och en sådan som Filip kan nog peta fram det bästa i ett lag. I teknikens framsteg behövs de som arbetar för och med människor och vår potential, Filip är en sådan!”

-Per Holknekt

”Engagerad och tydlig. Genomtänkt och bottnar i sitt val av utbildning och yrkeskarriär. Hans självkänsla upplevs äkta och uppenbart att han bygger den på fakta och erfarenhet.”

– Unionen HR chef Anna Bergqvist.

”Lever som han lär utifrån sin utbildning kring kommunikation och hur minska uttrycka sig. Hans driv, passion och engagemang går rakt igenom kameran och han säljer in sig till rätt arbetsgivare som delar hans passion och vision”.

 – Svante Randlert, Academic Work